Open source webshop system løsning

Fortsættelse af hvordan man anskaffer sig en billig webshop

Inden du læser videre, vil jeg da lige fortælle, at jeg har skrevet en bog om at starte en webshop. Den går meget mere i dybden med valg af det bedste webshop system.

Læs mere om Webshop Hvordan her .


En anden metode til at få en billig webshop er begrebet Open Source webshop, hvilket betyder at det er gratis software, som en masse udviklere rundt om i verden sidder og laver moduler til, optimerer, opgraderer og konstant er i udvikling til fordel for brugerne, dvs. dig. Du har lov til at hente al koden ned og ændre ligeså tosset i det som du vil. Og du må endda ændre så meget i den, kalde den din egen udvikling og sælge webshoppen under dit eget navn. Fordelen her er helt klart, at du kan få det ligesom du vil, og der findes et hav af gratis og fhv. billige skabeloner du kan benytte dig af.

Ulempen ved Open Source er så, at hvis du ikke har egenskaber som programmør eller arbejdet med det bare en smule, kan det virke uhyre uoverskueligt for dig. Men finder du folk der sælger løsninger baseret på Open Source er det som regel en del billigere end standard webshop løsninger og du kan ofte få det til et engangsbeløb. Hvis man vælger at benytte sig af Open Source webshops, så skal man lige overveje et par punkter:

  • Hvor meget bliver der udviklet på den
  • Hvilken version er den i, er alle begynderfejl rettet
  • Hvilke moduler kan der tilføjes
  • Hvilke sprog kommer det på (tro mig, du gider ikke til at bøvle med oversættelse af hele koden)
  • Findes der en skabelon (template) som du mener du kan bygge videre på
  • Mulighed for de danske betalingssystemer, især dankort
  • Mulighed for dansk valuta

Open Source webshop er helt sikkert den billigste løsning, og kan mange gange blive den mest effektive, da du får kontrol over alle aspekter. Men pas på, det kan komme til at tage rigtig lang tid at tilpasse, og alligevel komme til at ligne noget der er løgn. Hvis du aldrig har redigeret i kode før, så anbefaler jeg på kraftigste at du benytter dig af en designer der er specialiseret i brugen af en Open Source webshop.

Vælger du alligevel at begive dig ud i Open Source webshop eventyret, så laver jeg lige en liste over de mest brugte til dig, så du ikke behøver at læse et hav af steder, samt et sted hvor du kan afprøve en demo. På de forskellige open source webshop systemer kan du som regel også finde diverse skabeloner.


Oscommerce

Helt sikkert det mest benyttede open source shop system der findes, og over 12.000 webbutikker benytter det jorden rundt. Der udvikles konstant på det og der kommer hele tiden nye opdateringer og moduler til. Dette open source er helt sikkert anbefalelsesværdigt og benyttes af utroligt mange webdesignere som basis for deres udvikling af internetbutikker. Der findes dansk oversættelse og dansk valuta til dette system. Der finde også et rigtig godt dansk forum for OsCommerce, hvor andre udviklere gladeligt hjælper dig.

Skabeloner til Oscommerce kan findes her – Template Monster

Demo kan afprøves her: open source shop

Zen Cart

Zen Cart er også en af de store spillere på markedet. Den indeholder alle de moduler som behøves for at køre en rigtig stærk webbutik. Bliver også flittigt brugt af mange webdesignere rundt om i verden. Der findes dansk oversættelse og dansk valuta til dette system.

Skabeloner til Zen Cart kan findes her – Template Monster

Demo kan afprøves her: open source webshop

cpCommerce Demo kan afprøves her : open source webshop

Open Cart

Demo kan afprøves her: open source webbutik

osc2nuke

Demo kan afprøves her: open source ebutik

oscmax

Demo kan afprøves her: open source internetbutik

phpShop

Demo kan afprøves her: open source webshop


Gratis bog om Online Markedsføring

Jeg arbejder professionelt med online marketing strategi, søgemaskineoptimering, e-handelsoptimering og konverteringsoptimering.

Jeg har skrevet en bog der hedder "Online Markedsføring", den bringer dig ind i en verden af online markedsføring.
Den kan du hente helt gratis her - Online Markedsføring.

Comments

Trackbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *