Sommerferielinks: Uge 28

Jeg kan vist ikke tillade mig at kalde dem fredagslinks længere – men i stedet får du en ordentlig stak links til gode artikler du kan læse her i din sommerferie. De er hobet op over længere tid.

Online Markedsføring bogen

Jeg vil lige starte med en skamfuld selvpromovering af min nye bog – en bog jeg giver helt gratis væk. Skynd dig over at hente den. Den er skrevet til dig der gerne vil skabe dig et overblik over online markedsføring muligheder.

God kundeservice er god markedsføring

Casper Schneidereit skriver et gæsteindlæg på SEOanalyse om kundeservice. En meget vigtig parameter for webshops i dag.

Coda 2 – editor program

Mit favorit og yndlings kodeeditor Coda er kommet i en version 2. Den er pakket med lækkerier. Det er kun til 75 dollars – hvad venter du på?

Webmaster Academy fra Google

Dette er faktisk en kilde til ufattelig meget viden for begyndere omkring website optimering. Hvis du er ny i gamet, så start her. Det er basalt, men god grundviden.

Indhold der sælger

Marcus Sheridan har skrevet et indlæg på Social Media Examiner (mit yndlings sociale medie info site). Det er 4 gode måder til at skabe noget godt indhold med.

Vis os din webshop

Amino kørte en serie, hvor webshopejere tog et billede af deres kontor eller lagerplads for deres webshop. Spøjst at se hvordan andre gør det.

Hvordan bruger du Facebooks WordPress plugin

Facebook kom den anden dag med et “officielt” WordPress plugin – det er jo meget sejt. Hvad der er endnu mere sejt, er at her vises hvordan du bruger det optimalt.

Ranking faktorer for 2012

Search Metrics har været inde og kigge på faktorer i US og UK for 2012. En ret dybdegående analyse omkring hvad der skal til for at rangere i dag. Interessant læsning hvis du arbejder med SEO, hvis ikke, så er det nok lidt for nørdet for dig.

Infographic om Pinterest

Shopify har samlet en masse data fra alle deres webshops der benytter Pinterest og samlet det i en overskuelig infographic. Ret interessant læsning.

10 værktøjer til at lave infographics

Hvis du selv vil lave en infographic som Shopify har gjort, så er denne side for dig. Der bliver præsenteret 10 værktøjer til at du selv kan lave dine egne infographics.

Pin Alerts – få besked når du pinnes

Dette værktøj er ret skarpt, hvis du aktivt bruger Pinterest. Det giver dig mulighed for at få en mail, når nogen pinner noget fra dit website. Kald det social media overvågning.

Matt Cutts har en snak om hvad god kvalitet er

Når Matt Cutts taler, er det altid interessant at lytte – da han sidder med en stor viden om søgemaskinernes rangeringer, som vi SEO folk gerne vil have. Nogle gange kan det være farligt at tolke for meget på hvad han siger, men ikke desto mindre vældig interessant at lytte til.

Dansk website galleri

Jeg synes det er et stortartet projekt Nicky har startet op her. Et galleri over fede danske websites. Det synes jeg giver god mening. Der er dog sneget sig et par engelske sites ind over – og jeg håber at han skærer ind til benet og kun har danske sites med.

Gratis bog om Online Markedsføring

Jeg arbejder professionelt med online marketing strategi, søgemaskineoptimering, e-handelsoptimering og konverteringsoptimering.

Jeg har skrevet en bog der hedder "Online Markedsføring", den bringer dig ind i en verden af online markedsføring.
Den kan du hente helt gratis her - Online Markedsføring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *