Fredagslinks – Uge 7

Denne gang lidt om landing pages, affiliate marketing, Google webmaster tools mulighed og en ebog jeg skal i gang med at læse.

10 eksempler på landing pages med video

Video har længe været en rigtig god måde at komme ud til dine besøgende på. Her er 10 eksempler på hvordan andre gør det – det er altid godt at blive inspireret.

Tjekliste til dine affiliate sider

Halfdan har skrevet en god tekst om hvordan du bør tilgå dine affiliate sider. Det er en rigtig lang tekst, som kommer med fine punkter.

Submit dine sider til Google

Matt Cutts introducerer, at du nu kan indsende en url til Google via Webmaster tools – fx i tilfælde af at du har været hacket, og har fået renset din side. Det er en hurtig måde at få genindekseret den side. Der er et max på hvor mange indsendelser du kan lave, så ingen spamming.

Ebogen Newsjacking

Jeg har lige købt bogen “Newsjacking” via Amazon og den sync’ede så direkte med min iPad, hvor jeg har installeret Kindle App. Det virker. Nå – men bogen glæder jeg mig til at læse, da den handler om det at lukrere på historier der allerede er oppe i medierne. Som fx da Morten Vadskær lavede et Nicolai Wammen kondomtilbud, fordi han havde været omkring og fået et barn med sin elsker.

Gratis bog om Online Markedsføring

Jeg arbejder professionelt med online marketing strategi, søgemaskineoptimering, e-handelsoptimering og konverteringsoptimering.

Jeg har skrevet en bog der hedder "Online Markedsføring", den bringer dig ind i en verden af online markedsføring.
Den kan du hente helt gratis her - Online Markedsføring.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *