Fredagslinks – Uge 3

Efter et par ugers fravær med fredagslinks på grund af lidt julestress, så er jeg igen klar med en omgang links til dig. Derfor er listen også ekstrem lang denne gang, da jeg har læst meget over julen (dog primært i Game of Thrones serien:-)). Der er denne gang alt over job muligheder, virale kampagner, politik, ebøger, e-handel, landing page, McDonalds, Facebook, Youtube og PPC. God fornøjelse.

Clickstarter søger en SEO / Online marketing person

Lige lidt skamløs reklame for et jobopslag jeg selv har lavet via Clickstarter. Jeg har brug for hjælp til at udføre en række opgaver, herunder linkbuilding, tekster, rapportering etc – faktisk vil stillingen minde meget om en personlig assistent for mig :-). Kender du en – så send dem ind på ovenstående side.

Pizzaboomerang – syret video

Denne video er uden tvivl lavet så syret som overhovedet muligt, for at skabe en viral effekt. Men det er sjovt, meget sjovt – men måske mest underligt. Se den og se den hele vejen igennem.

Dansk affiliate marketing podcast

Navnet er umuligt at stave eller huske, men det hedder noget lignende “The Industrious Geeks” (Hvilket konstant får mig til at tænke på “Inglorious Bastards” :-)). Deres intro er på engelsk, navnet er engelsk – men de snakker dansk. Det er Mikael Rieck og Søren Riisager der står bag, så det bliver spændende at følge.

Jeg vil ikke give dig et arbejde

Niklas laver her en meget skarp beregning af, hvorfor han ikke ønsker at starte en virksomhed i Danmark – og derfor ikke ønsker at skabe flere jobs.

1 million for at skrive en bog

Benjamin fortæller om den proces han har været igennem for at skrive hans nye ebog. Det er meget interessant læsning, og en proces alle bør gå igennem når de skriver en ebog.

7 skarpe fejl en erfaren e-købmand har lavet

Vadskær er på banen med 7 af de dumme fejl han har lavet igennem sin 11 årige karriere som e-købmand. Det er guf og gode råd.

Hvordan nuggets fra McDonald er lavet

Når du har læst dette indlæg, så vil du aldrig mere spise nuggets – det kan jeg garantere dig. Fy for pyffer.

8 spørgsmål til din landing page

Michael har igen skrevet et godt indlæg om landing pages. Han stiller 8 spørgsmål, som du bør stille til din landing page.

Facebook profil design

Dette er nok mest for sjovt – men her er 40 rigtig kreative forslag til hvordan en Facebook profil side kan komme til at se ud, med det nye Timeline design. Ret morsomme designs der er fundet på.

10 trin til at få mere ud af Youtube 

Youtube kom for lidt tid siden med et helt nyt design, og nogle nye muligheder for at style din egen Youtube kanal. Det kommer Atcore med en ret god forklaring til, hvordan du kan gøre her.

145 råd om PPC

Dette er en vild liste – ligemeget hvor meget du har arbejdet med PPC, så kan du sikkert få et par aha oplevelser ved lige at kigge denne liste igennem.

Gratis bog om Online Markedsføring

Jeg arbejder professionelt med online marketing strategi, søgemaskineoptimering, e-handelsoptimering og konverteringsoptimering.

Jeg har skrevet en bog der hedder "Online Markedsføring", den bringer dig ind i en verden af online markedsføring.
Den kan du hente helt gratis her - Online Markedsføring.

Comments

 1. says

  Tak for omtalen af vores (umulige at stave) podcast. Vi er ikke helt Ingloriuos Bastards, men det navn kom vi da også til at tænke på da vi fandt på det andet.

  Jeg ved ikke om der er nogen der har prøvet at oversætte The Industrious Geeks, men det betyder egentlig blot De Arbejdsomme Nørder. Det lyder bare ikke lige så godt på dansk :)

  /Mikael

 2. says

  Den video er måske noget af det mest syrede nogensinde..

  På listen over Facebook design står en af mine venner for nr. 27+28 og det skabte titusindvis af besøg på hans blog, da designet blev featured på Mashable.

 3. says

  Jeg ville da gerne være din personlige assistent, så vil det være brian og brian :) – det er bare så forbandet lang væk, altså fra hvor min verden er centrum :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *